Thursday, March 19, 2009

Babytjes, over zwangerschap en baby

Op de website babytjes.nl kun je informatie vinden over je zwangerschap en je (aanstaande) baby.

In het gedeelte van week tot week staat bijvoorbeeld elke week van je zwangerschap uitvoerig beschreven en ook wordt er verwezen naar andere websites die informatie verstrekken over een bepaald onderwerp. Zo wordt er bijvoorbeeld verwezen naar “moeders voor moeders”, een website waar vrouwen zich kunnen aanmelden om urine te verzamelen zodat uit het hCG hormoon in die urine medicijnen gemaakt kunnen worden waardoor andere vrouwen ook zwanger kunnen raken. Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen.
Babytjes.nl heeft een uitgebreide zwangerschapscalculator waarop je kunt uitrekenen hoeveel weken je zwanger bent en wat je uitgerekende datum is.

Nieuw op babytjes.nl is het artikel over zwangerschap en beauty, door de veranderende hormoonhuishouding verandert er ook van alles met je huid en je haar, om hier mee om te gaan biedt babytjes.nl je informatie hoe je met deze veranderingen kunt omgaan en wat de veranderende situatie met je kan doen.

Op de nieuwsafdeling vind je bijna dagelijks nieuwe artikelen over websites die interessant kunnen zijn voor vrouwen die zwanger zijn, zwanger willen worden of al een baby hebben.

Ga voor waardevolle informatie en praktische tips voor baby en moeder naar http://www.babytjes.nl/

No comments:

Post a Comment