Thursday, March 5, 2009

Buik terug in vorm na de bevalling - De Belly Bandit verschijnt in de Rachel Ray Show

De Belly Bandit was vandaag te zien in de Rachel Ray Show!

Drie vrouwen in de show hebben ieder een product getest. Ieder product was erop gericht overtollig buikvet te verminderen, met name buikvet als een gevolg van een zwangerschap. Een van de testpersonen was Yasmin en haar buikprobleem was inderdaad het gevolg van een zwangerschap.

"Yasmin, 30, is niet lang geleden moeder geworden en is bezorgd dat haar buik nooit meer zo zal worden dan voor de zwangerschap. Ze zegt dat ze vroeger een mooie platte buik had. Na het grootste deel van de 45 pond kwijtgeraakt te zijn die ze tijdens de zwangerschap was aangekomen bleef haar buik zacht en te dik. "Als ik niet iets drastisch doe," zegt Yasmin, "denk ik dat mijn buik niet meer wordt zoals die was." Yasmin probeerde de Belly Bandit uit, een band die als buik compressor fungeert, ontworpen om nieuwe moeders te helpen hun figuur terug te krijgen na de zwangerschap.

Yasmin gebruikte de Belly Bandit gemaakt van bamboe en testte hoe effectief deze was gedurende een paar weken. Vandaag was ze te gast in de Rachel Ray show om haar ervaringen te delen met de kijkers. Ze was erg blij met het resultaat en verloor 15 centimer van haar buikomvang. Ze moest zelfs een kleinere maat Belly Bandit kopen omdat de oude te groot was geworden. Ze zei ook dat de Belly Bandit zeer comfortabel was en gemakkelijk in gebruik.

We feliciteren Yasmin met de geboorte van haar baby en met haar goede resultaten in de Belly Bandit test zo snel na de bevalling.

Bedankt Belly Bandit!!

No comments:

Post a Comment