Sunday, February 8, 2009

De Belly Bandit is gearriveerd!

We zoeken continu naar slimme milieuvriendelijke producten voor babies en moeders. We vonden een fantastisch product dat nieuwe moeders kan helpen hun figuur, dat ze voor de zwangerschap hadden, terug te krijgen: de Belly Bandit. Een "post zwangerschap" product waar we zeer enthousiast over zijn.

Direct na de bevalling vragen veel moeders zich af: hoe komt het dat het lijkt alsof ik nog zwanger ben? Wanneer zie ik er weer uit zoals ik was voordat ik zwanger werd?

GEEN PANIEK! Je kunt er weer sexy uit zien en hier is het wapen in de strijd, de Belly Bandit een wrap die helpt je buik snel weer haar normale vormen aan te nemen.

Dit ecologisch vriendelijke product is gemaakt van bamboe en een grote hit in de Verenigde Staten. Het is anti-bacteriologisch, zweetopnemend en is drie keer zo sterk als katoen. Bamboe plant zichzelf gemakkelijk voort en is daarom een product dat kan worden gebruikt zonder daarmee het milieu te belasten. Een goede tropische bui en bamboe kan meer dan een meter per dag groeien. Producten gemaakt van bamboe zijn een van de zachtste, meest natuurlijke en groenste producten op de markt! Milieuvriendelijk zijn voelde nog nooit zo goed!

Het aanbinden van de buikspieren van de vrouw wordt al eeuwen gebruikt voor therapeutische doeleinden over de gehele wereld. Men beweert dat de constante druk op de buik grote voordelen heeft, zoals het platter maken van de buik en het smaller maken van de taille. Het helpt ook je rug recht te houden wat pijn en vermoeidheid voorkomt.

No comments:

Post a Comment