Thursday, February 12, 2009

HOTSLINGS...Waarom zijn deze babydragers zo HOT?

Wij geloven in het belang en de voordelen van het dragen van je baby dicht bij je in een draagzak of een sling. Het dragen van je baby stimuleert de moeder/vader-baby band en kan wonderen verrichten wanneer je baby door een moeilijke (huil) periode gaat. Een andere reden waarom wij zelf zo verknocht zijn aan de babydrager is omdat we onze baby dichtbij ons hebben en het tegelijkertijd de vrijheid geeft dingen te doen, zoals huishoudelijke- of andere activiteiten. We kunnen het zeker aanbevelen aan alle ouders met babies. Een van onze favorieten is de Hotsling, in het bijzonder die, die gemaakt is van biologisch katoen.

Hotslings worden gemaakt als een geheel, er zijn geen knopen, ringen, gespen of andere lastige attributen. Ze zijn simpel en tegelijkertijd modieus en praktisch.

We willen graag horen wat andere vaders en moeders van Hotslings vinden. Deel je eigen ervaringen met onze lezers en help iedereen de juiste keuze te maken. Alvast bedankt!!

1 comment:

  1. Hotslings are awesome carriers. For the newborn phase especially, I think they are the best carrier you can buy. I prefer two shoulder carriers when my baby is past 6 months, but before that time, hotslings are my #1 choice. They are chic, comfortable, and both my babies really loved them.

    ReplyDelete